woensdag 27 februari 2013

78% korting op Blond Amsterdam relaxing body mist (keuze uit set van 3 en set van 6)

Blond Amsterdam relaxing body mist (keu e uit set van 3 en set van 6)


Highlights




Blond Amsterdam is een fenomeen in Nederland, maar ook in witserland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. En wij hebben vandaag een super aanbieding voor jullie van Nederlands trots! Van de populaire Blond Amsterdam body care lijn hebben we nu de heerlijk relaxing body mist als set van 3 of set van 6 voor een WAATprijs! We ijn er trots op dat we je dit prachtige merk met een dikke korting kunnen aanbieden.


Aanvullende informatie



Body mist, een licht parfum voor dagelijks gebruik


Body mist is een licht parfum dat je bijvoorbeeld na het douchen over je lichaam kunt sprayen. Verder voelt de body mist verrukkelijk aan op warme dagen, maar is het ook een aanrader om op te doen voordat je uitgaat! Wanneer je de body mist gebruikt ruik je heel de dag lekker en voel je je elf weer heerlijk fris. Elke belevingslijn heeft ijn eigen kleur en leuke Blond illustraties. Je wordt al vrolijk door er alleen maar naar te kijken. We bieden de e heerlijke body mist aan in een set van 3 bestaande uit:


 


  • 1x Relaxing (vijg en honing), 250 ml

  • 1x Refreshing (eucalyptus en mandarijn), 250 ml

  • 1x Energising (gember en limoen), 250 ml

 


Extra voordeel


Wanneer je kiest voor de set van 6 ontvang je nóg meer voordeel dan je gewend bent! Profiteer van de beste prijs en kies voor de set van 6. Als je vandaag de set van 6 set bestelt ontvang je alle heerlijke geuren 2 keer. Ook leuk om cadeau te doen. Je maakt iedereen blij met Blond Amsterdam body mist!


 


Begin elke dag heerlijk ruikend met Blond Amsterdam body mist!



Aangeboden door



Deel de e aanbieding via Twitter of Facebook








→ KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE ←

Geen opmerkingen:

Een reactie posten